Knikarm zonwering

Zonlicht doet een mens goed, maar kan ook vervelend zijn. Om de mate van zonlicht te reguleren voor als u in de schaduw wilt lezen of de warmte tegen wilt houden, dan is de aanschaf van een zonnescherm een overweging waard. Wij bieden knikarmschermen aan van markilux; een zonwering waarbij alles op hoogte aan de gevel gemonteerd is. Er zijn dus geen staanders op uw terras of in uw tuin bevestigd. Het uitvouwen van het zonnescherm gebeurt handmatig met een draaistang, automatisch met een afstandsbediening of via een schakelaar. De knikarmschermen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en op maat te maken. Helemaal ingeklapt is de zonwering netjes weggewerkt in een strakke design cassette, die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. In sommige uitvoeringen is het zelfs mogelijk om verlichting in de cassette te plaatsen en een volant toe te voegen. Een volant biedt extra schaduw of privacy doordat dit doek verticaal uitrolt aan het uiteinde van het doek. U creëert in feite een voorwand die handmatig of elektrisch te bedienen is. Dankzij de knikarm zonwering kunt u zich heerlijk buiten op uw terras of in uw tuin begeven zonder hinder te ondervinden van de volle zon of een lichte regenbui.

Voorbeelden van type knikarm zonweringen

Configureer uw eigen knikarm zonwering

Stel zelf uw zonwering samen

Met behulp van de zonwering configurator kunt u zelf de meest ideale zonwering samenstellen. Of het nu gaat om de techniek, het formaat, de framekleur of het doekdessin, de markilux zonwering configurator helpt u stap voor stap de keuzes te maken om te komen tot de zonwering die precies past bij uw tuin, terras en/of balkon.

Configureren

Design en kwaliteit gaan samen

Wij streven naar een goede prijs-kwaliteit verhouding op het gebied van zonwering en werken daarom samen met de Duitse leverancier markilux. Zij onderscheiden zich door degelijkheid, innovatie en een eigentijdse vormgeving. Het zonweringdoek wordt in eigen weverij geproduceerd en is verkrijgbaar in maar liefst 250 dessins; van een bescheiden beige of donkergroen zonweringsdoek tot een vrolijke veelkleurige streep. De doeken worden voor het grootste deel gelijmd i.p.v. gestikt. Een gelijmde verbinding is namelijk esthetisch mooier, vele malen sterker en aanzienlijk duurzamer. Markilux stelt strenge kwaliteitseisen aan haar producten. De knikarm bijvoorbeeld bevindt zich bij een uitgerolde zonwering tussen de cassette en het uitvalprofiel. Hiermee blijft het doek onder spanning om windstoten te weerstaan. Een andere innovatie is de door markilux gepatenteerde bionic-pees, die is toegevoegd aan het middelste scharnier van de knikarm. De pees zorgt voor een optimale overbrenging van kracht en een wrijvings- en geluidsarme werking van de knikarm.

Montage

Mocht u zich afvragen of uw woning geschikt is voor het aanbrengen van zonwering? Dan durven wij daar nu al bevestigend op te antwoorden. Doordat markilux rekening heeft gehouden met vele denkbare montagesituaties (wand- plafond- of nismontage) kan elk type gevel, van baksteen, hout of externe isolatie, voorzien worden van een knikarm zonwering. Voor iedere woon-bedrijfssituatie is dus een zonwering denkbaar en op maat te maken.

Werkwijze

Zoals gezegd streeft markilux er naar de kwaliteit hoog te houden. En dat doen wij weer op onze beurt, namelijk door met u in gesprek te gaan over uw wensen en op basis daarvan advies uit te brengen over de mogelijkheden. Vervolgens kunnen wij een heldere offerte opstellen en gezamenlijk doornemen in onze showroom. Bij akkoord komen wij de zonwering bij u op locatie inmeten om naderhand uw op maat gemaakte zonwering met onze eigen vakmensen te komen monteren. U heeft dus één contactpersoon voor zowel de oriëntatie, de aanschaf als de uitvoeringswerkzaamheden.

Bent u voor uw horeca of detailhandel op zoek naar zonwering? Zonwering van groot formaat is mogelijk met een breedte tot wel zeven meter en een uitval van maximaal vier meter, waardoor er een totaal terrasoppervlak van 28m² ontstaat. Het is ook mogelijk om twee zonneschermen te koppelen, voor een totaal van dertien meter breedte en 52m² oppervlak.  Wilt u helemaal opvallen? Dan is het wellicht een overweging om een logo, afbeelding of bedrijfsnaam op de zonwering te laten bedrukken. Een prachtige wijze om op te vallen in uw straatbeeld en om u te kunnen onderscheiden van andere aanbieders.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen wij prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de knikarm zonwering. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes