Knikarmzonwering

Bekijk alle zonweringen in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Knikarmzonwering

Bent u op zoek naar een zonwering, en wilt u geen staanders in uw tuin of op uw terras? Bekijk dan de vele voordelen van een knikarmzonwering. Met een knikarmzonwering kunt u zelf de mate van zonlicht reguleren, waardoor schaduw wordt gecreëerd en de warmte wordt tegengehouden. Het zonweringsdoek rolt elektrisch in de cassette die aan de gevel is gemonteerd, waardoor het doek mooi beschermt is indien u de zonwering niet gebruikt. De knikarmschermen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en worden volledig voor uw situatie op maat gemaakt.

Knikarmzonwering

  • Is altijd elektrisch

  • Nagenoeg geruisloos

  • Materiaal van het doek is polyester

  • Het zonnescherm is op ieder moment stil te zetten

  • Het doek rolt volledig weg in de cassette

  • Altijd op maat gemaakt

  • Bestand tegen windkracht 5

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatieTop! Heel mooi zonnescherm laten plaatsen door van Beem uit Zwanenburg. Mooi kwaliteit product de Mx3 van Markilux. De monteurs waren netjes en vriendelijk. Kortom fantastisch.

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.