Buitenverblijf aanschaffen? | Bekijk de buitenverblijven | Vanbeem.nl
44
page-template-default,page,page-id-44,bridge-core-1.0.4,site-content,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Moderne bijgebouwen van hout

timmerwerk op maat

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een modern bijgebouw van hout, op maat gemaakt met een uniek design. Van Beem Luxe Buitenverblijven worden volgens uw specificaties ontworpen, geheel ambachtelijk met de hand gebouwd en door onze eigen specialisten geïnstalleerd.

 

Ambachtelijke bijgebouwen, modern design

De moderne Van Beem Luxe Buitenverblijven stralen, met hun pure, strakke lijn, één en al klasse uit. Of het nu gaat om een simpele carport, een tuinhuis met aangebouwde schuur, een gastenverblijf, een pool house met technische ruimte en solarium, een buitenkeuken met bar en terras, of een veranda… wij kunnen elk denkbaar houten bijgebouw realiseren, met een aandacht voor detail en een kwaliteit van afwerking die past bij onze ambachtelijke aanpak. Wij garanderen: Van Beem Luxe Buitenverblijven voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Moderne bijgebouwen op maat tot in detail

Hebt u zelf al een tekening of schets van het houten buitenverblijf dat u voor ogen staat? Hebt u wat foto’s uit een magazine? Of is er al een architect betrokken die uw moderne bijgebouw heeft vormgegeven? Het maakt niet uit in welk stadium u bent. Wij helpen u graag met idee, ontwerp, bouw en afwerking, of verzorgen alleen de bouw en installatie conform uw bestaande design. Waarbij we in overleg bepalen op welke manier we uw moderne bijgebouw afwerken. Speciale houtsoorten, bijzonder gevormde ramen, afwijkende dorpels of geïntegreerde terrassen en veranda’s… alles is mogelijk want – we benadrukken het nog maar eens – uw volledige bijgebouw wordt op maat gemaakt. Met de hand, en met de liefde van échte ambachtslieden.

 

Houten bijgebouwen op maat – voorbeelden

Aangezien we elk Van Beem Buitenverblijf op maat maken en installeren, hebben wij geen vaste catalogus. Wel kunnen we u een aantal eerder gerealiseerde projecten laten zien, om u een goede indruk te geven van de mogelijkheden van Van Beem Luxe Buitenverblijven. Interesse? Neem contact op, dan tonen we u graag eens een staalkaart van de mogelijkheden.

Woodstar Magazine

Klik op de foto om onze magazine te bekijken

WordPress Themes