Welke verschillende daken bieden jullie aan?

Welke verschillende daken bieden jullie aan?

Er is keuze uit 5 verschillende soorten daken: glazen dak, kunststof dak, doekdak, vouwdak en lamellendak. Voordeel van een glazen dak: het is heel erg licht onder uw veranda (en in de woning), als het regent is het niet zo gehorig en je kan gelijk van het eerste zonnetje buiten genieten. Voor de warmte kan zonwering worden toegevoegd onder het dak of erboven. Met een glazen schuifdak laat u ook weer zo de warmte eruit. Voordelen van een vouwdak: u zet hem heel snel helemaal open, maar als hij dicht is zit u lekker helemaal beschut en hij beschermt niet alleen tegen de zon, maar ook tegen de regen. Voordeel van een kunststof dak: het is voordeliger dan een dak van glas, maar het is wat gehoriger, de plaat is hol waar

Welke verschillende daken bieden jullie aan?

condensdruppeltjes zich tussen vormen en het wordt wat donkerder onder de overkapping en in huis. Met een lamellendak speelt u met het zonlicht, waardoor u kunt kiezen voor helemaal schaduw of semi-schaduw. Bovendien kan de warmte er heel makkelijk uit en is hij waterdicht. Het doekdak is eigenlijk 2 in 1; hij is en voor de zon, maar ook voor de regen. Want als het gaat regenen, dan loopt het water naar het midden van het doek, valt het in de watergoot en via de constructie loopt het weg. Bij een vouwdak hebben we natuurlijk nog een heel pakket zitten aan doek wat daar hangt, en bij een doekdak is al het doek helemaal netjes weggewerkt in de cassette.

Gerelateerde vragen

Bekijk video

Wat is het voordeel van een lamellendak?

Lees meer

Bekijk video

Hoe wordt een veranda gefundeerd?

Lees meer

Bekijk video

Kan het dak van mijn veranda open?

Lees meer

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.