Overkappingen

Bij Van Beem is het streven om iedereen het hele jaar te laten genieten van het buitenleven. De juiste oplossing hiervoor is een overkapping: ideaal om overdekt te tafelen met vrienden en familie of om in de loungeset te vertoeven. Een van de vele voordelen van een overkapping is dat er extra leefruimte wordt gecreëerd. Er zijn veel verschillende overkappingen te verkrijgen, zo bieden wij veranda’s, tuinkamers, carports, vouwdaken en lamellendaken aan. Wat uw bedoeling of wens ook is, wij denken graag met u mee als het gaat om maatwerk overkappingen en vertegenwoordigen de beste merken op dit gebied. Onze monteurs staan klaar om de juiste overkapping bij u te plaatsen.

Onze collectie overkappingen

Veranda

Droomt u van meer woonruimte? Met het plaatsen van en veranda kan uw droom werkelijkheid worden. Heerlijk buiten zitten en op minder mooie dagen toch lekker warm en overdekt. U investeert in uw woongenot en de waarde van uw woning.

Lees meer

Vouwdaken

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping, maar wilt u zo nu en dan nog wel van de zon kunnen genieten? Dan is een terrasoverkapping met harmonica-doek een overweging waard. De terrasoverkapping met harmonica-doek is een luxe overkapping om schaduw te creëren en stelt u in staat een licht- en waterdicht, stevig dak te creëren, waaronder u in alle omstandigheden comfortabel kunt verblijven.

Lees meer

Lamellendaken

Met een terrasoverkapping met lamellendak heeft u de mogelijkheid om in alle vier de seizoenen te genieten van uw terras; ’s zomers met de lamellen ‘open’, zodat u de zonnestralen op uw huid kunt voelen, en ’s avonds en op koudere dagen met de lamellen ‘gesloten’.

Lees meer

Carports

Parkeert u uw auto of motor het liefste onder een overkapping, zodat deze beschermt staat tegen allerlei weersinvloeden? Dan is een carport een ideale wijze en bovendien een mooie aanwinst voor uw tuin of oprij pad. Een carport beschermt zowel tegen hitte als veilig tegen hagelstenen, vogelpoep en boomhars.

Lees meer

Serre

Overweegt u om meer woonruimte te realiseren? Vaak wordt dan gedacht aan een aanbouw. Deze aanbouw kan van steen zijn, maar heeft u al eens een geïsoleerde serre overwogen? Een geïsoleerde serre is een glazen aanbouw die u het hele jaar door kunt gebruiken en in veel gevallen een verlengstuk van het woongenot.

Lees meer

Beglazing

Glazen wanden zijn uitermate geschikt als zijwand of voorwand van een overkapping. Wilt u over de mogelijkheid beschikken om de glazen wand op zonnige dagen open te schuiven? Dan raden wij glasschuifwanden of een vouwwand aan.

Lees meer

Wanden

Een overkapping dichtmaken kan op verschillende manieren en is afhankelijk van het gebruik en de functie van de overkapping.

Lees meer

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen wij prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes