Veranda

Droomt u van meer woonruimte? Een knusse plek om te loungen of waar u met familie en vrienden gezellig kunt dineren? Genietend van elkaars gezelschap én het buitenleven. Met het plaatsen van een veranda kan uw droom werkelijkheid worden. Heerlijk buiten zitten en op minder mooie dagen toch lekker warm en overdekt. U investeert in uw woongenot én in de waarde van uw woning.

Elke veranda heeft zijn eigen unieke eigenschappen en stijl. Naast keuze uit het materiaal waar de veranda van gemaakt is, kunt u ook kiezen uit verschillende types met o.a. een plat dak of een lessenaarsdak. Al dan niet met een overkapping met schuifdak en/of zonwering. Wat uw wens ook is, wij vertegenwoordigen de allerbeste merken. Of u nu kiest voor een grote veranda, een vrijstaande versie of een veranda die om een hoek geplaatst moet worden. Ook de daken kunnen van materiaal verschillen. Een dak met polycarbonaat laat 15% tot 20% minder licht door vergeleken met een glazen dak waardoor het minder warm wordt binnen. Om de warmte nog beter tegen te gaan adviseren wij zonwering te plaatsen. Dit kan zowel onder de dakbedekking als boven de dakbedekking.

Overweegt u een veranda aan te schaffen? Verdiep u dan in de mogelijkheden die op deze website beschreven staan. In onze 10.000m² showroom kunt u vele modellen nauwkeurig bestuderen. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Alles onder één dak

Glazen veranda

Droomt u van meer woonruimte? Met een veranda met glazen dak aan uw huis kunt u het hele jaar door heerlijk genieten van uw tuin en de zon.

Lees meer

Polycarbonaat veranda

Kiest u voor een polycarbonaat veranda? Dan kiest u voor een veranda met een licht, maar duurzaam kunststof dak. Een polycarbonaat veranda is voordelig, licht van gewicht en toch sterk.

Lees meer

Hardhouten veranda

Bent u op zoek naar een veranda met een luxe uitstraling?  De hardhouten veranda is een luxe en exclusieve terrasoverkapping van gevingerlast gelamineerd tropisch hardhout  in combinatie met een glazen dak.

Lees meer

Schuifdak veranda

Deze veranda is voorzien van een schuifbaar glazen of polycarbonaat dak, waarbij elk segment van het dak voor 2/3 of 3/4 zeer eenvoudig elektrisch of handmatig open te schuiven is.

Lees meer

Mega veranda

Een mega veranda heeft hoge draagkrachten, zo kan deze veranda met maar twee staanders een overspanning van zeven meter breed en zes meter diep halen en wordt het vrije uitzicht behouden.

Lees meer

Vrijstaande veranda

Is het niet mogelijk om de veranda aan de gevel te monteren? Met een vrijstaande veranda kunt u een nieuw overdekt terras creëren waar u maar wilt.

Lees meer

Recht dak veranda

Bent u op zoek naar veranda met een strak en modern uiterlijk? Dan is een recht dak veranda met glazen dakbedekking de moeite waard om te onderzoeken.

Lees meer

Plat dak veranda

Denkt u al enige tijd na over het plaatsen van een veranda? Een plat dak veranda heeft een dicht dak, heeft dus geen dakbedekking van glas of polycarbonaat.

Lees meer

Veranda om de hoek

Een veranda om de hoek strekt zich uit over twee gevels van uw woning. Dit soort veranda’s hebben als voordeel dat ze heel veel extra ruimte opleveren, maar ook dat u kunt kiezen voor een plek in de zon of juist in de schaduw.

Lees meer

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen wij prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de zijschermen. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes