Veranda

Droomt u van meer woonruimte? Een knusse plek om te loungen of waar u met familie en vrienden gezellig kunt dineren? Genietend van elkaars gezelschap én het buitenleven. Met het plaatsen van een veranda kan uw droom werkelijkheid worden. Heerlijk buiten zitten en op minder mooie dagen toch lekker warm en overdekt. U investeert in uw woongenot én in de waarde van uw woning.

Elke overkapping en veranda heeft zijn eigen unieke eigenschappen en stijl. Naast keuze uit het materiaal (aluminium of hout) waar de veranda van gemaakt is, kunt u ook kiezen uit verschillende types met o.a. een plat dak of een lessenaarsdak. Al dan niet met een overkapping met schuifdak en/of zonwering. Wat uw wens ook is, wij vertegenwoordigen de allerbeste merken. Of u nu kiest voor een grote veranda, een vrijstaande versie of een veranda die om een hoek geplaatst moet worden. Ook de daken kunnen van materiaal verschillen. Een dak met polycarbonaat laat 15% tot 20% minder licht door vergeleken met een glazen dak waardoor het minder warm wordt binnen. Om de warmte nog beter tegen te gaan adviseren wij zonwering te plaatsen. Dit kan zowel onder de dakbedekking als boven de dakbedekking.

Overweegt u een veranda aan te schaffen? Verdiep u dan in de mogelijkheden die op deze website beschreven staan. In onze showroom kunt u vele modellen nauwkeurig bestuderen. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Onze collectie veranda's

Glazen veranda

Met een veranda met glazen dak aan uw huis kunt u het hele jaar door heerlijk genieten van uw tuin en de zon. Zeker als u kiest voor een veranda-overkapping met naast een glazen dak ook glazen schuifdeuren, zodat u al naar gelang de buitentemperatuur uw veranda af kunt sluiten of juist wijd openzetten.

Lees meer

Polycarbonaat veranda

Kiest u voor een polycarbonaat veranda? Dan kiest u voor een veranda met een licht maar duurzaam kunststof dak. Een polycarbonaat veranda is voordelig, licht van gewicht en toch sterk.

Lees meer

Hardhouten veranda

Bent u op zoek naar een veranda met een luxe uitstraling?  De hardhouten veranda is een luxe en exclusieve terrasoverkapping van gevingerlast gelamineerd tropisch hardhout  in combinatie met een glazen dak

Lees meer

Schuifdak veranda

De veranda is voorzien van een schuifbaar glazen of polycarbonaat dak, waarbij elk segment van het dak voor 2/3 of 3/4 zeer eenvoudig elektrisch of handmatig open te schuiven is. Hierdoor kunt u zowel in de veranda als ook in de zon zitten.

Lees meer

Mega veranda

Een mega veranda heeft hoge draagkrachten. Met maar twee staanders, zonder extra middenstaander, is zelfs een overspanning van zeven meter breed en zes meter diep mogelijk en wordt het vrije uitzicht behouden.

Lees meer

Vrijstaande veranda

Is het niet mogelijk om de veranda aan de gevel te monteren? Met een vrijstaande veranda kunt u een nieuw overdekt terras creëren waar u maar wilt.

Lees meer

Recht dak veranda

De keuze voor een recht dak veranda kan meerdere redenen hebben. Uit esthetisch oogpunt, bijvoorbeeld omdat u op zoek bent naar een veranda met een strak en modern uiterlijk. Of uit noodzaak, simpel omdat de hoogte om een dak schuin af te laten lopen niet behaald kan worden.

Lees meer

Plat dak veranda

Denkt u al enige tijd na over het plaatsen van een veranda in uw tuin? Een plat dak veranda onderscheidt zich van andere type veranda’s vanwege het dak en het materiaal. Een plat dak veranda heeft een dicht dak, gemaakt van EPDM folie en heeft dus geen dakbedekking van glas of polycarbonaat, zoals veel andere veranda’s.

Lees meer

Veranda om de hoek

Een veranda om de hoek strekt zich uit over twee gevels van uw woning. Dit soort ruime veranda’s hebben als voordeel dat ze heel veel extra ruimte opleveren, maar ook dat u meestal kunt kiezen voor een plek in de zon of juist in de schaduw.

Lees meer

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen wij prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de zijschermen. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes