Hardhouten veranda

Bent u op zoek naar een veranda met een luxe uitstraling? Dan valt u bij Van Beem met uw neus in de boter. De LXRY veranda is een luxe en exclusieve terrasoverkapping van gevingerlast gelamineerd tropisch hardhout met robuuste afmetingen, waardoor grote overspanningen op twee staanders mogelijk zijn. Het mooie aan de LXRY veranda is dat hij door zijn strakke ontwerp en natuurlijke materialen naadloos aansluit bij elk type gebouw.

Voorbeelden van hardhouten veranda's

Hardhouten veranda met een plat dak

Wat er zo uniek is aan deze veranda, is dat het glazen plafond van de veranda een hoek van 90° maakt met de wanden, dit zorgt ervoor dat het dak geheel plat is. Dit is zeer zeldzaam bij veranda’s aangezien de meeste een schuin aflopend dak hebben met een helling van minstens 30°. Vanzelfsprekend heeft het dak van de LXRY veranda wel enig afschot om hemelwater af te voeren, deze is overigens niet met het blote oog te zien aangezien deze is verwerkt in de liggers. Verder regelt het discreet geïntegreerde aluminium afwateringssysteem de rest van de waterafvoer.

Maatwerk

De LXRY veranda wordt voor u op maat gemaakt en kan zowel aan uw huis als vrijstaand worden geplaatst. U kunt dus niet alleen direct aan huis, maar ook op ieder andere plek in uw tuin comfortabel genieten. De overkapping kan worden uitgebreid met verschillende accessoires, zoals zijwanden, een voorwand, zonwering en LED verlichting.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten realiseren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u op het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes