Hardhouten veranda

Bent u op zoek naar een veranda met een luxe uitstraling? De hardhouten veranda is een luxe en exclusieve terrasoverkapping van gevingerlast gelamineerd tropisch hardhout  in combinatie met een glazen dak. Het hardhout zorgt voor een strakke en solide uitstraling. Een andere unieke eigenschap aan deze veranda is het moderne ontwerp en de natuurlijke materialen die naadloos aansluiten bij elk gebouw, tuin of landschap. Een prachtige en op een natuurlijke aanvulling op uw woongenot.

Voorbeelden van hardhouten veranda's

Hardhouten veranda met een plat dak

Het dakprofiel waarin het glas zich bevindt, ligt op één lijn met het profiel aan de muur en de goot. Hierdoor lijkt het alsof de veranda een recht dak heeft, maar in werkelijkheid is dat niet het geval. Het glazen dak loopt iets schuin af, maar dat is aan de buitenzijde niet te zien. Dit komt doordat er met het glazen dak een licht afschot is gemaakt in het houten frame. Vanwege het lichte afschot blijft het regenwater niet op het glazen dak liggen, maar wordt slim afgevoerd. De afvoerbuizen zijn netjes weggewerkt in de staanders van de veranda en aan het zicht onttrokken.

Tropisch hardhout

De overkapping is gemaakt van gevingerlaste (speciale lijmtechniek) en gelamineerde stukjes Meranti hout. Bij de productie wordt alleen gebruik gemaakt van duurzaam verantwoord hout. In dit geval tropisch hardhout, dat afkomstig is van een bosgebied waarbij de populatie van de bebossing niet afneemt maar wordt aangevuld. Het voordeel van hardhout is dat het onderhoud minimaal is. Het enige dat het hout nodig heeft is houtolie, het hoeft niet gebeitst of geschilderd te worden.

Wandmontage en vrijstaand

Elke tuin en terras is weer anders. Gelukkig wordt de hardhouten veranda op maat gemaakt, zodat deze naar elke situatie kan worden aangepast. De veranda kan aan het huis gebouwd worden of vrijstaand in de tuin geplaatst worden. De breedte en de hoogte is zelf te bepalen, waarbij uiteraard gelet moet worden op een solide constructie. De maximale breedte van de hardhouten veranda is 600 cm breed x 420 cm breed met slechts twee staanders. De doorloophoogte is op de locatie af te stemmen en maximaal 250 cm. Wanneer een grotere afmeting gewenst zullen wij een berekening maken voor het benodigd aantal staanders. Vertel ons dus gerust uw plannen, we gaan er graag met u over in gesprek.

In de showroom is ons assortiment op ware grootte te zien en kunt u de hardhouten veranda zelf ervaren. Wij zijn zeven dagen per week geopend, loop gerust eens binnen om op uw gemak rond te kijken.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten realiseren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u op het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes