Mega veranda

Als u een breed huis en een ruime tuin heeft, is het bijna zonde om géén mega veranda te nemen. Want als u nu toch een veranda aanschaft, zijn de extra vierkante meters, die u met de mega veranda verkrijgt relatief voordelig. En niets is zo fijn als een uitgebreide overdekte buitenruimte, die u op kunt tellen bij uw woonoppervlak voor het creëren van verschillende leefplekken. Zo kunt u een bar, een buitenkeuken, loungeplek en een vuurhaard plaatsen. Let er wel op dat de vuurhaard voorzien is van een rookkanaal naar buiten toe, zodat u en uw gasten niet zelf in de rook komen te zitten.

Voorbeelden van mega veranda's

Grote afmeting

Een mega veranda heeft hoge draagkrachten. Met maar twee staanders, zonder extra middenstaander, is zelfs een overspanning van zeven meter breed en zes meter diep mogelijk en wordt het vrije uitzicht behouden. Een ongekende grootte van maar liefst 42m². Er wordt gebouwd  met extra brede en versterkte aluminiumprofielen, die ongeacht het materiaal van de overkapping geen krimp geven. Dit is met name belangrijk als u ook glazen wanden en schuifdeuren wilt plaatsen, die vragen om een zeer rigide frame omdat ze anders vastlopen. Met het plaatsen van glazen zijwanden of aluminium rabatwanden kunt u de mega veranda volledig afsluiten en ook op minder mooie dagen van het buitenleven genieten.

Dakbedekking

Als dakbedekking kan gekozen worden uit een glazen dak of een polycarbonaat dakbedekking. Polycarbonaat is een stevige transparante kunststof. Lichter in gewicht dan glas, maar dat betekent niet dat het minder sterk is. Een glazen dakbedekking is beter isolerend en beter beschermd tegen krassen, die bijvoorbeeld vallende takken kunnen veroorzaken. Voor het maken van een keuze tussen deze twee type dakbedekkingen adviseren wij u graag verder.

Zonwering

Om het zonlicht te reguleren is het mogelijk om onderdak en bovendak zonwering toe te passen. Onderdak zonwering betekent dat de zonweringdoeken aan de binnenzijde van het dak bevestigd worden. Bij bovendak zonwering worden zonweringdoeken aan de buitenzijde van het dak bevestigd. Alle zonweringdoeken zijn bestand tegen uv stralen en in maar liefst 250 kleuren en dessins verkrijgbaar.

Horeca ondernemingen

Alle grootschalige eigenschappen maken dat de mega veranda uitermate geschikt is voor horecaondernemingen en sportverenigingen. Onze specialisten weten precies de grenzen van het materiaal, waardoor wij probleemloos 10 jaar garantie kunnen bieden, ook op de constructie van de mega veranda. Bent u horeca ondernemer en overweegt u een mega veranda te  laten plaatsen? Overweeg dan ook om uw naam, logo of huisstijl op de zonweringdoeken te laten printen voor een unieke herkenning in het straatbeeld.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten door heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de mega veranda. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes