Overkappingen

Bekijk alle overkappingen in onze 10.000m² showroom!

Stel zelf uw overkapping samen

Overkappingen

Wilt u het gehele jaar genieten van het buitenleven? Een overkapping maakt dit mogelijk. Een overkapping heeft verschillende doeleinden; u kunt overdekt dineren met familie en vrienden, u plaatst een comfortabele loungeset voor de relax momenten of u richt de overkapping in als kantoor- of hobbyruimte. Dankzij een overkapping creëert u feitelijk een extra leefruimte.

Bij ons kunt u terecht voor:

Overkapping met glazen dak

Met een overkapping creëert u een ruimte waarmee u binnen en buiten dichter bij elkaar brengt.

U hoeft niet bang te zijn dat het door de plaatsing van een overkapping aan de gevel donkerder in de woning zal worden, want het glazen dak zorgt ervoor dat u het volledige (dag)licht behoudt en wordt er een panoramazicht gecreëerd. Verder heeft de overkapping met glazen dak natuurlijk een mooie en luxe uitstraling.

Lees meer

Overkapping met vouwdak

Bent u op zoek naar een overkapping, maar wilt u zo nu en dan nog wel van de zon kunnen genieten? Dan is een overkapping met vouwdak een overweging waard.

Een overkapping met vouwdak is een luxe overkapping om schaduw te creëren en stelt u in staat een licht- en waterdicht, stevig dak te creëren, waaronder u in alle omstandigheden comfortabel kunt verblijven. Ingevouwen om van de zon te genieten en opengevouwen als het te warm of regenachtig is.

Lees meer

Overkapping met doekdak

De overkapping met doekdak zorgt ervoor dat het felle zonlicht wordt gedempt, er schaduwplekken worden gecreëerd en u ook plaats kunt nemen onder de overkapping zodra het begint te spetteren.

Het licht doorlatende zonweringsdoek is voorzien van speciale openingen, waardoor het regenwater in de daaronder gelegen goot valt. Maakt u geen gebruik van de overkapping, dan rolt u gemakkelijk het doek elektrisch in de cassette waarbij de goot in het zicht blijft.

Lees meer

Carports

Parkeert u uw auto of motor het liefste onder een overkapping, zodat deze beschut staat tegen allerlei weersinvloeden? Dan is een carport een ideale wijze en bovendien een mooie aanwinst voor uw tuin of oprij pad.

Een carport beschermt zowel tegen hitte als tegen hagelstenen, vogelpoep, boomhars en vallende takken. Een bijkomend voordeel van een carport is dat uzelf bij het in- en uitstappen ook lekker droog blijft. Bovendien draagt de carport bij aan de waardevermeerdering van uw woning, en is de aanschaf van een carport veelal goedkoper dan de bouw van een garage.

Lees meer

Serres

Heeft u behoefte aan meer woonruimte of wilt u uw werkplek vergroten?

Een geïsoleerde serre is een glazen aanbouw waar u het hele jaar gebruik van kunt maken, en tevens een verlengstuk van het woongenot. Een serre verbindt de woning en de tuin naadloos met elkaar. Het voordeel van een serre is dat er een lichte ruimte wordt gecreëerd, waarbij u het volledige zicht naar buiten toe behoudt.

Lees meer

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatie

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.