Laat je 7, 8 & 9 oktober inspireren tijdens het Open Huis Weekend en maak kennis met dé musthaves om de perfecte tuin te creëren.

Kattenluik

Bekijk alle overkappingen in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Kattenluik

Wij krijgen de vraag steeds vaker; ‘Kan de kat nog naar buiten als er een overkapping met wanden geplaatst wordt?’. Jazeker, daar hebben wij een oplossing voor. Om het kattenluik te realiseren wordt eerst gekeken naar de meest geschikte plek. Het kattenluik wordt bevestigd in een aluminium gedeelte met aansluitend een vaste wand of een glazen (schuif)wand. U kunt gaan genieten van de buitenkamer en uw kat behoudt de mogelijkheid om de woning in en uit te lopen. Zo creëren wij een creatieve oplossing voor iedere gebruiker.

Stel zelf uw droomoverkapping samen

Om uw droomoverkapping te creëren doorloopt u 5 eenvoudige stappen; u kiest de afmeting, het dak, de wanden, de vloer en de accessoires. Op deze manier kunt u uw overkapping geheel zelf samenstellen naar uw wensen.

Veranda configurator

Onze configurator helpt u met het samenstellen van de juiste overkapping voor uw situatie.

Naar de configurator

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.