Kleuren & stijlen

Bekijk alle kleuren en stijlen in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Kleuren & stijlen

Bij de aanschaf van een overkapping stelt u deze zelf volledig samen. Zo kiest u het materiaal, het model, de kleur en de accessoires. Hierbij wordt er gekeken naar de uitstraling van de woning en de (buiten)omgeving. Gaat u voor een strakke, moderne of toch een klassieke uitstraling? In onze 10.000m² showroom staan diverse overkappingen op ware grootte opgesteld, om u te helpen met de beste keuzes voor uw wensen en situatie.

Kleuren & stijlen

  • Er zijn 4 standaard aluminium kleuren: zwart, antraciet, lichtgrijs en wit

  • Alle RAL kleuren zijn mogelijk tegen een meerprijs

  • Er is een vlakke, ronde of klassieke gootkap mogelijk

  • Er zijn 250 doekkleuren mogelijk

Download onze gratis brochure

Naam(Vereist)
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel zelf uw droomoverkapping samen

Om uw droomoverkapping te creëren doorloopt u 5 eenvoudige stappen; u kiest de afmeting, het dak, de wanden, de vloer en de accessoires. Op deze manier kunt u uw overkapping geheel zelf samenstellen naar uw wensen.

Veranda configurator

Onze configurator helpt u met het samenstellen van de juiste overkapping voor uw situatie.

Naar de configurator

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatie'Goede service! Vorig jaar veranda laten plaatsen, was en is perfect. Nu een zonwering laten plaatsen, goede service en ook perfect.'

Tanja Guijt, Velsen Zuid

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.