Kleuren & stijlen

Bekijk alle kleuren en stijlen in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Kleuren & stijlen

Bij de aanschaf van een overkapping stelt u deze zelf volledig samen. Zo kiest u het materiaal, het model, de kleur en de accessoires. Hierbij wordt er gekeken naar de uitstraling van de woning en de (buiten)omgeving. Gaat u voor een strakke, moderne of toch een klassieke uitstraling? In onze 10.000m² showroom staan diverse overkappingen op ware grootte opgesteld, om u te helpen met de beste keuzes voor uw wensen en situatie.

Kleuren & stijlen

  • Er zijn 4 standaard aluminium kleuren: zwart, antraciet, lichtgrijs en wit

  • Alle RAL kleuren zijn mogelijk tegen een meerprijs

  • Er is een vlakke, ronde of klassieke gootkap mogelijk

  • Er zijn 250 doekkleuren mogelijk

Download onze gratis brochureStel zelf uw droomoverkapping samen

Om uw droomoverkapping te creëren doorloopt u 5 eenvoudige stappen; u kiest de afmeting, het dak, de wanden, de vloer en de accessoires. Op deze manier kunt u uw overkapping geheel zelf samenstellen naar uw wensen.

Veranda configurator

Onze configurator helpt u met het samenstellen van de juiste overkapping voor uw situatie.

Naar de configurator

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!'Goede service! Vorig jaar veranda laten plaatsen, was en is perfect. Nu een zonwering laten plaatsen, goede service en ook perfect.'

Tanja Guijt, Velsen Zuid

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.