Kleuren & stijlen

Bekijk alle kleuren en stijlen in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Kleuren & stijlen

Bij de aanschaf van een overkapping stelt u deze zelf volledig samen. Zo kiest u het materiaal, het model, de kleur en de accessoires. Hierbij wordt er gekeken naar de uitstraling van de woning en de (buiten)omgeving. Gaat u voor een strakke, moderne of toch een klassieke uitstraling? In onze 10.000m² showroom staan diverse overkappingen op ware grootte opgesteld, om u te helpen met de beste keuzes voor uw wensen en situatie.

Kleuren & stijlen

  • Er zijn 4 standaard aluminium kleuren: zwart, antraciet, lichtgrijs en wit

  • Alle RAL kleuren zijn mogelijk tegen een meerprijs

  • Er is een vlakke, ronde of klassieke gootkap mogelijk

  • Er zijn 250 doekkleuren mogelijk

Download onze gratis brochure'Goede service! Vorig jaar veranda laten plaatsen, was en is perfect. Nu een zonwering laten plaatsen, goede service en ook perfect.'

Tanja Guijt, Velsen Zuid

Veranda configurator

Onze configurator helpt u met het samenstellen van de juiste overkapping voor uw situatie.

Naar de configurator

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.