Bijzonder maatwerk

Bekijk alle maatwerk overkappingen in onze 10.000m² showroom!

Stel zelf uw overkapping samen

Bijzonder maatwerk

Elke overkapping die wij monteren wordt volledig voor u op maat gemaakt. U stelt uw overkapping volledig zelf samen door keuzes te maken in materiaal, model, dakbedekking en zijwanden. Wellicht heeft u te maken met een locatie dat om specifiek maatwerk vraagt. Heeft u bijvoorbeeld een regenpijp die in de weg zit, een verspringing in uw gevel, een veranda die om de hoek moet worden geplaatst of een verhoging van het terras? Geen probleem, dit zijn allemaal zaken waar wij een oplossing voor hebben en die voor ons een mooie uitdaging zijn. Met plezier gaan wij voor u aan de slag om de maatwerk overkapping van uw dromen te realiseren.

Bijzonder maatwerk

  • Soorten daken: kunststof dak, glazen dak, schuifdak, vouwdak, lamellendak of doekdak

  • Altijd op maat gemaakt

  • Standaard geïntegreerde regenwaterafvoer in de staanders

  • De overkapping kan vrijstaand of aan de gevel

Download onze gratis brochure

'Netjes en snel inclusief goede aflevering! Vanaf eerste bezoek in de showroom goed geholpen en goed naar onze wensen geluisterd. Vakbekwame jongens voor zowel de tuin als onze veranda waarbij zeker opviel dat alles netjes en schoon is opgeleverd. Ook de aftersale is netjes.'

Oei, Hoorn

Veranda configurator

Onze configurator helpt u met het samenstellen van de juiste overkapping voor uw situatie.

Naar de configurator

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.