Overkapping met glazen dak

De wens om meer van buiten te genieten is goed vervuld met de overkapping met glazen dak. Het is de ideale verlenging van de woning en de elektrische bovendakzonwering zorgt niet alleen voor een behaaglijke sfeer maar ook voor een aangename temperatuur op warme dagen.

 • Overkapping met glazen dak: schuinaflopend
 • Afmeting: 517 cm breed x 350 cm diep
 • Kleur: RAL 7016 antraciet
 • Wanden: spiekozijnen + glasschuifwanden
 • Zonwering: bovendakzonwering
 • Vloer: keramische tegels
 • Suns Nardo sofaset

Before & afterComplete ontzorging bij leefruimte vergroting in de tuin. Onze ervaring is echt fantastisch. De kennismaking ,de rondleiding,de uitleg en het voorstel. Daarna de realistatie. Zoals afgesproken en met hele fijne mensen op locatie. Snel en efficient. Onze verbeelding werd overtroffen en we gaan met veel plezier een nieuwe zomer tegemoet. Meer buiten en binnen geintegreerd. Dank en hulde aan een prachtig team mensen. Grandeur in woorden en daden!

Jan, Vijfhuizen

Overdosis aan inspiratie

Inspiratie opdoen kan eindeloos doorgaan. Volg ons daarom op onze social media kanalen, waar we je iedere week een dosis inspiratie geven om op de hoogte te zijn van de laatste trends van het buitenleven.

Volg ons op TikTok

Overkapping met glazen dak

Met een overkapping creëer je een ruimte waarmee je binnen en buiten dichter bij elkaar brengt. Je hoeft niet bang te zijn dat het door de plaatsing van de overkapping aan de gevel donkerder in de woning zal worden, want het glazen dak zorgt ervoor dat het volledige (dag)licht wordt behouden en er een panoramazicht wordt gecreëerd.

Lees meer

Glasschuifwanden

Door de uitbreiding van wanden is je overkapping bestand tegen alle weersomstandigheden en creëer je een tuinkamer om 4 seizoenen in te genieten. Schuif de wanden open op zonnige dagen en laat de frisse lucht binnenstromen, of sluit ze op koudere dagen voor een knusse en behaaglijke buitenruimte.

Lees meer

Bovendakzonwering

Voor het creëren van een aangename temperatuur in de overkapping is zonwering een aanwinst. De zonwering helpt de temperatuurstijging in de overkapping voorkomen, en zorgt ervoor dat je op de zonnigste dagen nog steeds kunt genieten van het overdekte terras. De bovendakzonwering wordt bovenop het dak van de overkapping gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat de zon het dak van de overkapping niet raakt en het minder warm wordt onder de overkapping.

Lees meer

Keramische tegels

Overweeg je om een overkapping te laten plaatsen en wil je hierbij direct de vloer laten vernieuwen? Keramische tegels zijn kleur- en krasvast, en kunnen afgevoegd worden tegen mieren en onkruid

Lees meer

Suns Nardo sofaset

Stoer, robuust en comfortabel, dat typeert de Suns Nardo sofaset. Het unieke design, met beugelvormige poten, geeft deze set een industriële touch. Kies je voor een volledig aluminium frame of spreekt de combinatie van teakhout met aluminium jou meer aan? Welk materiaal je ook kiest, deze set is een echte eyecatcher op je terras!

Lees meer

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin of dakterras? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw overkapping met glazen dak.

 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Gratis 3D ontwerp
 • Persoonlijk advies op maatDit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Parels van projecten

Ik wil meer projecten zien

Laat je inspireren

 • 75+ pagina’s vol inspiratie
 • Bekijk alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*