Serres

Bekijk alle serres in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Serres

Heeft u behoefte aan meer woonruimte of wilt u uw werkplek vergroten? Een geïsoleerde serre is een glazen aanbouw waar u het hele jaar gebruik van kunt maken, en tevens een verlengstuk van het woongenot. Een serre verbindt de woning en de tuin naadloos met elkaar. Het voordeel van een serre is dat er een lichte ruimte wordt gecreëerd, waarbij u het volledige zicht naar buiten toe behoudt.

Serres

  • Materialen: aluminium of hout/aluminium

  • Altijd op maat gemaakt

  • Ranke profielaanzichten

  • Maximale transparantie

  • Technisch doordachte constructie wat betreft afwatering, dichtheid, statica en onderbouw

  • Naleving van alle geldende normen en voorschriften

Download onze gratis brochure

'Vriendelijk, nette mensen, goede kwaliteit! Geïsoleerde serre geplaatst en tuinproject gerealiseerd. Blij met het vele licht erbij in de woonkamer. Dezelfde tegel is gebruikt zowel in de serre als in de tuin waardoor het mooi 1 geheel blijft. Proces verliep goed al mochten de laatste restpunten iets sneller afgerond worden. Nogmaals: Heel blij met het eindresultaat, echt een aanrader!'

Kaasenbrood, Velserbroek

Veranda configurator

Onze configurator helpt u met het samenstellen van de juiste overkapping voor uw situatie.

Naar de configurator

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.