Tuinhuis Den Haag

Geniet u ook erg van de natuur in Den Haag en met name de bossen en het nabij strand? Fijn! Genoeg groenvoorziening in de stad en omgeving Den Haag gelukkig. Genieten hoeft niet meer buitenshuis, want uw achtertuin kunt u bij ons in zijn geheel om laten toveren tot een prachtige tuin waar u nooit eerder over durfde te dromen. Ziet u het al voor u: een grote tuinhuis met een luxe en gezellige uitstraling.

Van Beem verzorgt het gehele plaatje voor u en u hoeft er zelf amper iets voor te doen. Vanaf het begin tot het eind zal één van onze specialisten u continu helpen om het gewenste resultaat te realiseren. Samen met ons eigen montage-en hoveniersteam zullen wij u versteld laten staan. Het aanbod is erg groot wat betreft tuinhuizen in Den Haag. U kunt namelijk uit tal van materialen, kleuren, designs en stijlen kiezen.

Of u al een wat ideeen heeft wat u precies wilt tot in de puntjes of nog geen enkel idee heeft, wij begeleiden u. Door middel van een goed gesprek, wat uiteraard een vrijblijvend adviesgesprek is, kunnen wij uw wensen en behoeften in kaart brengen. Vanaf dat punt zullen we samen een ontwerp schetsen en het eindresultaat laten wij u zien in een video. Met dit 3D ontwerp weet u meteen waar u voor staat zonder dat u voor verrassingen komt te staan. Na het zien van de video kunt u eventueel het één en ander aanpassen. Bij het kiezen van het ontwerp is het belangrijk om ook op details te letten. Hierbij kunt u denken aan regenpijpen en stopcontacten bijvoorbeeld. Het zou fijn zijn als alles er top uit ziet en niet dat er ergens nog een draad of goot zichtbaar is. Ook voor verlichting en tuinmeubels bent u bij ons op het juiste adres. Afhankelijk van waar uw tuinhuis komt te staan kan het erg donker zijn in de avonden of ’s winters. Denk daarom vooraf of u eventueel spotjes binnen geplaatst wilt of net buiten het tuinhius of andere verlichting. Aangezien wij een ruim assortiment hebben van tuinmeubels, zit uw favoriet er ook zeker tussen. Als u een strak en modern stijl wilt, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen uit stenen bankjes of een lounge. Dit kunt u makkelijk decoreren met kussens, zodat het toch nog lekker zit. Alles is is afhankelijk van wat voor stijl u kiest voor uw tuinhuis.

Daarnaast is een tuinhuis zowel ’s winters als ’s zomers erg fijn om te hebben. Bij alle temperaturen kunt u genieten van het buitenleven. Daarbij komt ook dat het op zonnige dagen erg vervelend is als u telkens de zon in kijkt. Hier hebben wij ook aan gedacht, want u kunt bij het ontwerpen ook een zonnescherm of zelfs een screen tegen de wind kiezen. Hier hebben wij ook verschillende soorten van, dus ook iets wat bij uw stijl past.

In onze showroom hebben wij vrijstaande veranda’s, tuinhuizen en tuinmeubels voor u opgezet. Op deze manier kunt u meteen zien hoe het er in het echt uit ziet. Een ander voordeel is dat u ook alle materialen kunt voelen en van dichtbij kunt bekijken. Hierdoor kunt u nog meer inspiratie opdoen dan alleen op het internet naar tuinhuisjes kijken. Onze showroom is 7 dagen per week geopend, dus wij zijn altijd bereikbaar.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes