[/vc_column][/vc_row]

Tuinhuis Lelystad

Woont u inmiddels al een tijdje in het prachtige Lelystad en bent u op zoek naar een luxe toevoeging aan uw tuin? Dan is een tuinhuis van Van Beem wellicht iets voor u. Met een tuinkamer is het namelijk mogelijk om in ieder seizoen van uw tuin te genieten, zonder daarbij last te hebben van slechte weersomstandigheden. De mogelijkheden bij Van Beem zijn eindeloos en wij nodigen u graag uit in onze showroom om uzelf te laten inspireren door de tuinhuizen.

Tuinhuis op maat bouwen in Lelystad

Wanneer u bij Van Beem een tuinhuis wilt laten bouwen kunt u ervan verzekerd zijn dat deze geheel op maat voor uw situatie wordt gemaakt. Als maatwerk specialisten streven wij altijd naar het tuinhuis dat perfect bij uw tuin en huis past. Dat is dan ook de reden dat onze tuinhuis projecten geheel op maat worden uitgevoerd. Uw wensen zijn een belangrijk onderdeel van dit maatwerk proces, u moet namelijk het maximale uit uw tuinhuis kunnen halen.

 

U kunt er voor kiezen om bij ons op gesprek te komen met één van onze tuinhuis specialisten, maar de specialist kan ook bij u langs komen. Zo heeft hij meteen een beeld van uw huis en tuin, wat het consult van de specialist alleen maar nauwkeuriger maakt. Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht zal er een 3D ontwerp gemaakt worden van uw potentiële tuinhuis zodat u direct een beeld heeft van de grootte en uitstraling van het tuinhuis.

Tuinhuis met sfeervolle verlichting en meubilair

Wanneer u een maatwerk tuinhuis bij Van Beem bestelt, zijn er nog verscheidene manieren om uw tuinhuis een luxe en sfeerrijke uitstraling te geven. Wij bieden op het gebied van tuinhuis verlichting ook verscheidene oplossingen. Wij bieden onder andere de volgende mogelijkheden voor uw tuinhuis:

 • Led-strips
 • Led-lampen
 • Spotjes

Bespreek met uw aanspreekpunt bij Van Beem welke verlichting voor uw tuinhuis de meeste sfeer zal bieden.

 

Naast het verlichten van uw tuinhuis kunnen wij u ook ondersteunen met het meubilair voor uw tuinhuis. Kom eens langs bij de showroom en bekijk de diverse mogelijkheden op het gebied van tuinmeubelen en loungesets. Deze meubelen zijn robuust en duurzaam en zien er natuurlijk ook goed uit.

Tuinhuis vergunning

Er bestaat een kans dat u voor uw tuinhuis een vergunning aan zult moeten vragen, dat is echter geheel afhankelijk van de grootte van uw tuin en het tuinhuis en de bestaande bouwwerken in uw tuin. U dient aan de volgende eisen te voldoen om een tuinhuis zonder vergunning te plaatsen:

Aanbouw tuinhuis:

 • Het tuinhuis is maximaal 4 meter hoog
 • Het tuinhuis is niet meer dan 0,3 meter boven de 1e verdieping van uw woning
 • Het tuinhuis komt niet hoger dan het gebouw waar u tegenaan bouwt
 • U kunt geen ander bouwwerk los van de begane grond hebben

Vrijstaand tuinhuis:

 • Het tuinhuis is niet meer dan 3 meter hoog
 • Het tuinhuis moet minimaal 1 meter van openbaar gebied af staan

Aanbouw & vrijstaand:

 • De totale oppervlakte van bouwwerken in uw tuin is niet meer dan 30 vierkante meter
 • U kunt maximaal 10 vierkante meter binnen 1 meter van uw buren bebouwen
 • Het tuinhuis mag niet functioneren als woonkamer, slaapkamer keuken of iets dergelijks

Toch nog niet zeker of u een vergunning nodig heeft voor uw tuinhuis? Bespreek het met één van onze specialisten om er samen naar te kijken.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes