Tuinhuis Purmerend


Ziet u ook altijd op televisie en in tijdschriften dat bekende mensen een tuin hebben waar u U tegen zegt? Dan realiseert u zich waarschijnlijk ook dat uw tuin in Purmerend ook een opknapbeurt kan gebruiken. Wellicht heeft u amper tijd om hier achteraan te gaan, ziet u de verbouwing niet zitten of heeft u geen connecties die u verder kunnen helpen om bijvoorbeeld een tuinhuis te realiseren. Dat zijn een aantal redenen dat u bij ons gegarandeerd op het juiste adres bent! Misschien vraagt u uzelf af wat de mogelijkheden zijn voor uw voor-en/of achtertuin. Wij zijn al jaren dé tuinspecialist met uitstekende garantievoorwaarden. Wij streven naar méér dan tevreden klanten en bereiken dit door met u mee te denken, ideeën uit te wisselen en eerlijk en oprecht advies te geven. Een groot voordeel om bij Van Beem uw tuin op te knappen is dat u met alle tuin gerelateerde aspecten bij ons terecht kan.

Soorten tuinhuizen

Wij bieden u een ruim assortiment van tuinhuizen aan in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Het ligt er maar net aan van wat voor stijl u houdt, want u kunt kiezen uit moderne, klassieke of tijdloze tuinhuizen. Zo heeft u keuze uit verschillende soorten daken, zoals een plat dak, asymmetrisch of een lessenaarsdak. Ook bepaalt u zelf wat voor soort ramen en deuren u wilt. Op dit gebied kunt u ook weer kiezen uit vaste ramen, glazen schuifdeuren en diverse schuttingen.
Kiest u liever voor een vierkant, ovaal of achthoekig tuinhuis? Er zijn talloze opties die u kunt kiezen om het perfecte plaatje te creëren. Verder bieden wij ook nog meer accessoires voor uw tuinhuis met overkapping. Zo kunt u denken aan een zonwering naar wens, sfeervol licht, zoals spotjes en wandlampen, maar ook heaters en haarden. Wij houden van efficiëntie en de nieuwste technologieën en daarom zijn deze elementen allemaal te bedienen met een afstandsbediening. Het is ook mogelijk om de rest van uw tuin ook door ons onder handen te laten nemen. Zo kunt u er voor kiezen om ook de vloertegels te veranderen, opvallende details toe te voegen, zoals grote bloembakken en moderne tuinmeubels of loungesets. Indien u af wilt van tegels en iets meer groen wilt terug zien in de tuin, dan is het mogelijk om zacht kunstgras te gebruiken. Mocht u een tuin hebben met veel ruimte dan kunt u overwegen om eventueel een vijver of een zwembad door ons te laten plaatsen.

Eén aanspreekpunt voor uw droomtuin

Op het moment dat u de knoop heeft doorgehakt om van uw tuin een rustgevend en eigen plekje te creëren, kunt u een afspraak bij ons maken. Al uw wensen kunnen gerealiseerd worden aan de hand van een goed gesprek wat ook een vrijblijvend adviesgesprek zal zijn. U krijgt ook één contactpersoon toegewezen voor uw project en hij of zij voorziet u van alle informatie. Tijdens het gesprek zal onze tuinspecialist een ontwerp maken door alle besproken eisen in een systeem in te voeren. Door dit ontwerp ziet u direct hoe het plaatje er uit komt te zien. Zo staat u niet voor verrassingen.

Online ontwerpen

Wilt u liever thuis op uw gemak al uw wensen in ons ontwerpprogramma invoeren? Dat is ook mogelijk. Op onze website hebben wij een speciale configurator waar u per onderdeel kunt spelen met diverse opties. Mocht u tevreden zijn met uw ontwerp dan kunt u uw gegevens invullen en online versturen om een voorstel op maat te ontvangen.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes