Tuinhuis Rotterdam

Bent u woonachtig in Rotterdam en heeft u het erg naar uw zin? Dat is goed om te horen. Maar wat als er al een lange tijd iets aan u knaagt. U wilt uw woning extra aandacht geven en dan voornamelijk uw achtertuin. Het is er nooit eerder van gekomen, maar binnenkort heeft u er eindelijk tijd voor. Het is belangrijk om in kaart te brengen wat u precies wilt veranderen aan uw tuin. U wilt meer tijd doorbrengen in uw tuin, zowel in de zomer als in de winter. Dan is het een goed idee om te kiezen voor een tuinhuis. Onze specialisten van Beem helpen u hier graag verder mee.

Van een idee naar realisatie
Bij ons het is belangrijk dat wij uw wensen en voorkeuren in kaart brengen en uiteindelijk realiseren. Ons doel is dat u 100% tevreden bent met het resultaat. Op het moment dat u een tuinhuis wilt laten maken door ons, wordt er een expert aan u toegewezen. Hij zal u alles duidelijk uitleggen en is vanaf dat moment uw vaste projectmanager. U kunt aangeven wat voor materiaal u het liefst wilt, bijvoorbeeld hout Het is een idee om vooraf met voorbeelden te komen welke u aan ons kunt overhandigen. Wij zullen u adviseren en alle mogelijkheden en extra opties met u doornemen. Zodra wij samen met u een ontwerp hebben gemaakt, laten wij u een 3D-projectvideo zien van uw toekomstige tuinhuis. Zo krijgt u meteen een beeld van hoe het er uit zal zien. Doordat Vanbeem.nl een breed assortiment heeft op het gebied van tuinhuizen, zult u gegarandeerd uw droom tuinhuis ontwerpen en uiteindelijk door ons laten bouwen.

Uitbreiding van uw tuinhuis
Om uw tuinhuis in Rotterdam helemaal af te maken kunnen de specialisten van Beem alles wat u wilt realiseren. Daarom is het handig om alle details op te schrijven voor uzelf. Zo zult u achteraf geen spijt krijgen, omdat u geen spotjes als verlichting, verwarming of buitenhaard heeft aangegeven. Het is ook mogelijk om luxe tuinmeubels door ons te laten maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een loungeset of voor een stenen bank waar u zelf kussens op kunt plaatsen. U kunt het zo gek maken als u wilt! Daarnaast zijn er verschillende opties voor soorten ramen. Wij begrijpen dat het fijn is als uw tuinhuis veel ramen heeft. Zo kunt u optimaal genieten van uw tuin, in de avonden en zelfs de nachten. Mocht u juist zo min mogelijk ramen wensen dan is dat natuurlijk ook mogelijk, want u bepaalt het eindresultaat. Op deze manier creëert u een knus en sfeervol tuinhuisje.
Om uw tuinhuis een luxe uitstraling te geven kunt u kiezen voor een schuifpui in plaats van een normale deur. Ook hier heeft u verschillende opties voor. Wij bieden namelijk glazen en houten schuifpuien aan, eventueel kunt u kiezen voor meerdere schuifdeuren naast elkaar.

Bezoek onze showroom
Om u een beter beeld te geven van onze tuinhuizen is het verstandig om een keer langs te komen. Wij hebben namelijk de grootste Experience Center showroom van Nederland! Op ruim 10.000 vierkante meter hebben wij alle soorten tuinhuizen, veranda’s en tuinmeubels nagebouwd. Onze showroom is uitgerust met luxe meubelen, verlichtingen, haarden en nog veel meer accessoires. U bent meer dan welkom om een kopje koffie te drinken in één van onze buitenverblijven.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes