[/vc_column][/vc_row]

Tuinhuis Utrecht

Bent u trotse eigenaar van een mooie woning in Utrecht en bent u op zoek naar een tuinhuis? Dan bent u bij Van Beem aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van luxe buitenkamers en tuinhuizen. U kunt zelf uw wensen aan ons doorgeven en onze tuinhuis specialisten zullen uw droom ontwerpen en met de hand bouwen. Heeft u nog geen idee over wat voor soort tuinhuis het beste bij u past? Dat is geen probleem want Van Beem kan u helpen met advies, ontwerpen, bouwen en afwerking. Voor inspiratie kunt u ook een kijkje nemen in ons portfolio of in onze showroom.

Soorten tuinhuizen

Bij Van Beem is niets onmogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen voor elke tuin in Utrecht een mooi en uniek tuinhuis ontwerpen. Wij werken samen met onze partners Lugarde en Woodpro en kunnen gezamenlijk verschillende soorten en modellen tuinhuizen voor u op maat maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een blokhut, een prieel, een vijfhoek of een tuinhuis met een overkapping. U kunt hierbij zelf de afmetingen en de kleur bepalen. Vervolgens kunt u kiezen uit een asymmetrisch dak, een plat dak, een lessenaars dak, een pyramide of een zadel dak. Daarna kunt u een keuze uit verschillende deuren maken; enkele deuren, dubbele deuren, schuifdeuren, vouwdeuren of garagedeuren.  Ook de ramen van uw tuinhuis kunt u zelf bepalen, hierbij bestaat het assortiment uit vaste ramen, uitzetramen, vleugelramen en draai-kiepramen. Het is ook mogelijk om aan te geven welke hout behandeling u prefereert. Wilt u bijvoorbeeld hout dat geïmpregneerd is, gebeitst hout of gesproeid hout, het is allemaal mogelijk. Weet u het niet of heeft u advies nodig? Aarzel dan niet om contact met onze tuinhuis experts op te nemen! Via onze configurator kunt u zelf de mogelijkheden bekijken en zien hoe uw ontwerp er in uw tuin uit komt te zien.

De voordelen van een tuinhuis

Een tuinhuis heeft erg veel voordelen. Zo kunt u bij een tuinhuis met overkapping een langere periode genieten van uw tuin. U kan zich in een tuinhuis ook lekker terugtrekken en ontspannen alsof u in een vakantiehuisje bent. En daarnaast kunt u optimaal gebruik maken van uw ruimte in de tuin en creëert u een extra opbergruimte voor uw spullen. Een tuinhuis is een mooie aanvulling voor uw tuin, u kunt deze namelijk precies in de stijl van uw tuin laten ontwerpen. Heeft u bijvoorbeeld een klassieke tuin, dan is een prieel met een houtlook een mooie finishing touch. Maar heeft u juist een moderne tuin dan kunt u bijvoorbeeld een rechthoekige witte tuinhuis met plat dak laten ontwerpen.

Extra accessoires voor uw tuinhuis in Utrecht

Heeft u een mooi basis ontwerp gemaakt voor uw tuinhuis? Dan kunt u verder gaan nadenken over welke extra opties u bij uw tuinhuis wilt hebben. Dit begint bij de raamkozijnen en de kleur van het deurbeslag en vervolgens kunt u gaan nadenken over de verlichting en de inrichting van uw tuinhuis. Het is ook mogelijk om zelf de vloer van uw tuinhuis te kiezen, deze kunt u laten betegelen of u kunt vlonders laten plaatsen. Kom langs in de unieke experience center van Van Beem en ontdek samen met onze specialisten de mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring en geven u graag vrijblijvend vakkundig advies. Wij kunnen ook op afspraak een 3D-projectvideo voor u maken.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes