Tuinhuizen

Een tuinhuis is niet alleen mooi in aanzicht, maar ook nog eens praktisch in gebruik. Zeer geschikt voor het veilig opbergen van tuinmeubilair en tuingereedschap en zelfs voor het stallen van een fiets of motor. Er zijn verschillende opstellingen en uitvoeringen leverbaar en tevens op maat te bestellen. Uw wensen kunnen dus gemakkelijk aan een bepaald ontwerp toegevoegd worden. Wilt u naast een praktisch tuinhuis ook een gezellige tuinzit creëren? Dan is een tuinhuis in combinatie met een overkapping ideaal. Het plaatsen van alleen een overkapping is uiteraard ook mogelijk.

Steeds vaker worden tuinhuizen geïsoleerd opgeleverd en kan het tuinhuis ingezet worden als kantoorruimte, extra slaapkamer of gastenverblijf. Dankzij het kwalitatief hoogwaardige hout, afkomstig van duurzaam beheerd bosgebied, zijn de tuinhuizen van uitstekende kwaliteit. Heeft u een eigen ontwerp of idee? Dan zijn wij daar erg benieuwd naar en praten graag met u verder over de mogelijkheden. Onze tuinspecialisten zorgen voor een vakkundige installatie van het tuinhuis en brengen indien nodig een beschermlaag aan voor een lange levensduur. Deze behandeling is echter niet altijd noodzakelijk. Hout is immers een natuurproduct en mag een natuurlijke vergrijzing ondergaan.

Overweegt u een houten tuinhuis aan te schaffen? Verdiep u dan in de mogelijkheden en houtsoorten die op deze website beschreven staan. In onze showroom kunt u vele modellen nauwkeurig bestuderen. Onze medewerkers staan klaar om u vragen te beantwoorden.

Onze collectie tuinhuizen

Blokhut

Een blokhut in de tuin kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Het is een perfecte opbergplek voor huisraad dat bestendig is tegen een beetje kou of juist de warmte van de zon. Ook kan een blokhut goed van pas komen als ruimte waar u naar hartenlust kunt klussen of een hobby kunt uitoefenen.

Lees meer

Houten veranda

Wilt u optimaal genieten van uw tuin en niet bij de eerste de beste regenbui of bewolkte dag binnen zitten, dan is een houten veranda ideaal. Bovendien straalt een houten veranda een warme sfeer uit, zodat het buitenleven nog meer tot uiting komt.

Lees meer

Tuinhuis met overkapping

Bent u geïnteresseerd om een tuinhuis te laten plaatsen? Overweeg dan of een tuinhuis met overkapping iets voor u is. U combineert dan een afgesloten ruimte met een overdekte open ruimte waar u heerlijk van het buitenleven kunt genieten.

Lees meer

Houtbouw

In het segment houtbouw bieden wij diverse modellen aan voor moderne of rustieke tuinhuizen, opbergruimtes en garages. U kiest hierbij voor een exclusiever product van hoogwaardige houtsoorten met zeer goede kwaliteit, geproduceerd door vakspecialisten met verstand van pure ambacht.

Lees meer

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes