Hardhouten veranda laten plaatsen? | VanBeem.nl
40
page-template-default,page,page-id-40,page-child,parent-pageid-10075,bridge-core-1.0.4,site-content,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Hardhouten Veranda LXRY

een moderne veranda met luxe uitstraling

Een hardhouten veranda is toch wel zo’n beetje het toppunt van luxe. Die mag dus niet ontbreken in ons assortiment. Op zoek naar een hardhouten veranda met een eigentijdse design-uitstraling, strak maar chique, kwamen we uit bij de LXRY Veranda, gemaakt van duurzaam tropisch hardhout. De LXRY hardhouten veranda sluit door zijn strakke ontwerp en natuurlijke materialen naadloos aan bij elk type huis. Ook al omdat deze luxe veranda leverbaar is in zowel naturel hout als in alle RAL-kleuren. Zo kunnen wij een kleur adviseren die past bij uw woning en waarbij de veranda er echt uitspringt, of juist minder nadrukkelijk aanwezig is. Het is allemaal een kwestie van smaak.

 

Volledig plat glazen dak en gelamineerd hout met vingerlas

De moderne LXRY veranda heeft een aantal onderscheidende eigenschappen die hem echt bijzonder maken. Zo heeft de veranda een geheel plat glazen dak. Het benodigde afschot om hemelwater af te voeren is heel slim verstopt in de liggers. Het discreet geïntegreerde aluminium afwateringssysteem doet de rest. De veranda is verder gemaakt van tropisch hardhout­laminaat, samengelijmd met de zogenaamde ‘vingerlas’ waardoor de onderdelen stevig in elkaar grijpen. Het voordeel is dat de gelamineerde balken niet meer werken, óók na jaren in de zon. Deze prachtige design-veranda wordt extra praktisch en comfortabel met grote glazen schuifwanden. De LXRY veranda is echt garantie voor vele jaren woongenot.

 

Ook aluminium veranda’s en tuinkamers

Naast deze moderne LXRY veranda uit hardhout, met zijn glazen schuifpanelen, omvat ons assortiment ook onderhoudsarme aluminium veranda’s met schuifpui en aanbouw-tuinkamers met ‘gewone’ dubbele deuren. Al dan niet met schuifdak of zonnescherm voor extra koelte in de heetste maanden, of met isolatie en verwarming voor in de winter. Wat ook uw bedoeling of wens is, wij vertegenwoordigen de allerbeste merken veranda’s en kunnen u dan ook een fraaie selectie tonen.

 

Meer weten over een extra zonnige kamer aan uit huis?

Wij ontvangen u graag in onze showroom, waar u al onze veranda’s en tuinkamers zeven dagen per week ‘live’ kunt bewonderen. Overweegt u een veranda aan te schaffen, neem dan contact met ons op voor een afspraak, zodat wij bij u kunnen komen kijken welke oplossing in uw geval het meest geschikt is.

WordPress Themes