Tuinhuis of tuinberging op maat…
enorme keuze in onze showroom

Zoekt u een houten tuinhuis op maat of wilt u een tuinberging van hout die qua stijl en kwaliteit aansluit bij uw persoonlijke smaak? Laat u dan inspireren én informeren in onze showroom in Zwanenburg bij Schiphol, midden in de Randstad. Daar vindt u naast een gevarieerde collectie op ware grootte gebouwde luxe tuinhuizen, robuuste blokhutten en solide houten schuren ook ter zake kundige adviseurs die u kunnen helpen bij het samenstellen of zelfs ontwerpen van exact het tuinhuis dat u zoekt.

Tuinberging

Tuinhuis op maat: voor berging of ontspanning

Een tuinhuis kan bedoeld zijn als berging. Het gaat dan meestal om een tuinhuis van beperkt formaat, met een deur en een klein raam, eventueel nog voorzien van een veranda om lekker beschut naast de berging te kunnen zitten. Daarnaast zijn er tuinhuizen die groot genoeg zijn om te dienen als compleet gastenverblijf, met bovendien genoeg bergruimte voor barbecue en tuinmeubels. Ongeacht formaat en gebruiksdoel kunnen onze tuindesigners en technische teams uw tuinhuis ontwerpen én bouwen.

Houten tuinhuizen in elke stijl

Ook qua stijl valt er in tuinhuizenland voldoende te kiezen. Zo vonden wij een Nederlandse A-merk-leverancier die met name geschilderde tuinhuizen produceert in een Engels aandoende stijl. Tuinhuizen als ‘cottages’ met naast een tuinberging of tuinhuis met groene wanden of raamkozijnen een aangebouwde, wat verhoogde open veranda met een strak wit lattenhekje. Maar ook prachtige achthoekige prieeltjes, of vrijstaande geïsoleerde tuinkamers die dienst doen als werkruimte, atelier of kantoor! Daarnaast werken we met een Belgische timmerfabriek gespecialiseerd in zowel landelijke bijgebouwen met zadeldak en klassieke tuinhuizen als superstrakke poolhouses en garden lofts met moderne veranda en lichte woonkamers achter glazen vouwwanden. Compleet ingerichte tuinhuizen die je ook makkelijk als B&B zou kunnen verhuren.

 • Kenmerken van een
  tuinberging

 • Maatwerk
 • Grote maten mogelijk
 • Opties voor tuinberging
  inrichting en comfort

 • Vloeren
 • Verlichting
 • Verwarming
 • Tuinmeubels
 • Electriciteit

Kom kijken in onze showroom

We kunnen hier nog pagina’s volpennen over houtsoorten en indelingsmogelijkheden van uw tuinberging of tuinhuis. Maar liever luisteren we naar wat ú voor ogen heeft, om vervolgens ons best te doen precies dát voor u te realiseren. Bel voor een afspraak, dan ontvangen we u graag in onze uitgebreide showroom, met koffie, appelgebak én ter zake kundig advies.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes