Zonwering

Bekijk alle zonweringen in onze 10.000m² showroom!

Maak een afspraak

Zonwering

Geniet u van de zon maar wilt u af en toe ook een verkoelende schaduwplek? Met zonwering kunt u zelf beslissen wanneer en in welke mate u de zon toelaat of juist verkoelend in de schaduw wilt zitten. In onze collectie hebben wij de zonwering van markilux opgenomen, een Duitse fabrikant op het gebied van zonweringdoeken met oersterke kwaliteit. Zij bieden een ruim aanbod van maar liefst 250 kleuren en dessins die verwerkt kunnen worden in een knikarmscherm, zonwering met staanders, verandazonwering of verticaal screen.

Bij ons kunt u terecht voor:

Verandazonwering

Voor het creëren van een comfortabel klimaat in uw overkapping met glazen of kunststof dak is zonwering een aanwinst.

De zonwering helpt de temperatuurstijging in de overkapping voorkomen, en zorgt ervoor dat u op de zonnigste dagen nog steeds kunt genieten van uw overdekte terras. U heeft de keuze uit verschillende soorten zonwering; onderdakzonwering, bovendakzonwering (met overstek) of een zonwering met staanders over de overkapping.

Lees meer

Screens

Heeft u ramen die u wilt afschermen tegen de warme zonnestralen, maar ontbreekt de ruimte die een knikarmzonwering vaak nodig heeft?

Een screen is een verticale zonwering vlak voor de kozijnen. Het elektrisch bedienbare scherm kan op elk gewenst moment stoppen, zodat de gewenste schaduw en lichtinval zelf te reguleren is.

Lees meer

Trekschermen

Met een trekscherm bepaalt u zelf of u wel of niet in de schaduw of uit de wind wilt zitten.

Het scherm is met behulp van een handgreep gemakkelijk uit de cassette te trekken en vast te zetten aan een staander of aan een bevestigingspunt aan de schutting of muur. Bovendien creëert u met een trekscherm privacy op uw terras.

Lees meer

Stel jouw aankoop niet langer uit

De aanschaf van jouw buitenleven project gespreid betalen? Dat kan! Wij kunnen ons voorstellen dat het bedrag onderaan de streep niet overeen komt met wat je in gedachten had, maar het voorstel wel aansluit op jouw wensen. Dankzij de financieringsmogelijkheden van Finanplaza kan je de investering gespreid betalen en binnenkort al genieten van het buitenleven.

Meer informatie

10.000m² showroom

Laat u inspireren in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Hier vindt u de laatste trends en innovaties op het gebied van overkappingen, tuinmeubelen, buitenkeukens, zonwering, jacuzzi® en zwembaden. Om u alvast een impressie te geven van onze showroom kunt u onderstaand filmpje bekijken. Wij ontvangen u graag!

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.