Veranda-/serrezonwering

Met veranda/serre zonwering zorgt u ervoor dat u zelfs op de zonnigste dagen nog steeds comfortabel van uw overdekte terras kunt genieten. Voor een goede zonwering in uw (toekomstige) veranda of serre is er de mogelijkheid om een onderdakzonwering of een bovendak zonwering te laten plaatsen. Wel zo prettig om de zon af te schermen en een schaduwplek te creëren middels een overkapping aan huis. Met trots mogen wij ons vakspecialist noemen van het Duitse A-merk markilux en kunnen wij u de beste kwaliteit van zonwering bieden. Niet alleen de frames en geleiders zijn van robuuste kwaliteit met een strak design, ook de zonweringsdoeken hebben dankzij technologische ontwikkelingen een jarenlange levensduur. Er zijn zonweringsdoeken mogelijk met een speciale gatentechnologie wat zorgt voor transparantie en een goede licht- en luchtdoorlatendheid. Tevens zijn alle markilux zonweringsdoeken voorzien van de hoogst mogelijke UV bescherming en zijn ze licht-, weer- en kleurbestendig. Door het toepassen van de verlijmingstechniek wordt de levensduur van de zonwering verlengt in tegenstelling tot geborduurde zonweringsdoeken. Na verloop van tijd kan bij geborduurde doeken slijtage ontstaan bij het garen dat gebruikt is. Bij verlijming van de doeken wordt tevens het lekken op de naden voorkomen en ontstaat er een gladder doek.

Voorbeelden van veranda-/serrezonwering

Configureer uw eigen veranda-/serrezonwering

Stel zelf uw zonwering samen

Met behulp van de zonwering configurator kunt u zelf de mees ideale zonwering samenstellen. Of het nu gaat om de techniek, het formaat, de framekleur of het doekdessin, de markilux zonwering configurator helpt u stap voor stap de keuzes te maken om te komen tot de zonwering die precies past bij uw tuin, terras en/of balkon.

Configureer

Onderdak zonwering

De naam zegt het in feite al, een zonwering waarbij de cassette en de geleiders van het zonweringsdoek onder het (glazen) dak bevestigd worden. Naast bescherming tegen felle zonnestralen heeft het onderdak zonnescherm ook als voordeel dat het beschermd is tegen allerlei weersinvloeden. De geleiders kunnen voorzien worden van LED verlichting en de voorbalk van een verticaal uitrolbare volant. De onderdak zonwering is verkrijgbaar in formaten tot 600 x 450 cm of 400 x 600 cm, bij een grotere afmeting worden de schermen gekoppeld.

Bovendak zonwering

Bij een bovendak zonwering is het scherm bevestigd aan de buitenkant van het (glazen) dak. Een voordeel hiervan is dat het dak zelf ook in de schaduw ligt, waardoor het binnen minder warm wordt. Een bovendak zonwering in één geheel is mogelijk tot een oppervlak van 36m². Voor grotere oppervlakken is het mogelijk om meerdere zonneschermen naast elkaar te koppelen. Elk deel is dan apart te bedienen, maar zijn ook aan elkaar te koppelen zodat alle schermen met één druk op de knop open of dicht schuiven.

Voor zowel de onderdak- als de bovendak zonwering geldt dat de zonwering overkapping mogelijk is (tot 30m²) met de ‘tracfix’ zijdelingse doekgeleiding. Dit houdt in dat er aan de zijkanten geen spleet is tussen het doek en de zijgeleider en het zorgt voor een krachtige wind-stabiliteit.

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten uitvoeren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bekijk alle projecten

Download onze gratis brochure

Download onze digitale brochure met informatie over de veranda-/serrezonwering. Bekijk de verschillende modellen, afmetingen en kleuren.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m² buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes