Kan een veranda ook vrijstaand?

Kan een veranda ook vrijstaand?

Ja natuurlijk kan dat! Wat we doen is een vrijstaande constructie plaatsen. Met een overkapping heeft u de keuze: plaatsen aan de woning of vrijstaand plaatsen, bijvoorbeeld achter in de tuin. Dat kan met iedere overkapping. Een andere reden voor het plaatsen van een veranda of overkapping voor de woning of tegen de woning aan; een monumentaal pand waar we de overkapping niet aan de gevel mogen bevestigen of boren, of als de gevel niet sterk genoeg is.

Kan een veranda ook vrijstaand?

Dan staat de overkapping ook geheel op zichzelf, en kunt u wel genieten van alle voordelen van een veranda of overkapping. En natuurlijk kunt u ook bij de vrijstaande veranda of de gewone veranda, mocht u niet het budget in één keer hebben of eerst wil voelen en ervaren, gewoon gaan uitbreiden met de wanden. Het kan allemaal in één keer, of u doet het geheel gefaseerd volgens ons spaarsysteem.

Gerelateerde vragen

Bekijk video

Wat is het voordeel van een lamellendak?

Lees meer

Bekijk video

Hoe wordt een veranda gefundeerd?

Lees meer

Bekijk video

Kan het dak van mijn veranda open?

Lees meer

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.