Kan het dak van mijn veranda open?

Kan het dak van mijn veranda open?

We hebben verschillende soorten daken; de doekdaken, de vouwdaken en de lamellendaken. Die kunnen zowel open als helemaal dicht. Daarnaast hebben we de veranda's met een glazen dak of een kunststof dak. Standaard zijn die altijd helemaal dicht, maar bij ons kunt u ook kiezen om deze open te doen. Bij de kunststof daken is dat handmatig of elektrisch, bij een glazen dak is dat elektrisch

Kan het dak van mijn veranda open?

want dat is te zwaar om het open te doen met de hand. Het voordeel is natuurlijk als de veranda open gaat dat u in de zon kunt zitten, de warmte gaat er lekker uit en als het koud is of het regent dan doet u het dak weer dicht. Dan heeft u weer de voordelen van een hele dichte tuinkamer of buitenkamer.

Gerelateerde vragen

Bekijk video

Wat is het voordeel van een lamellendak?

Lees meer

Bekijk video

Hoe wordt een veranda gefundeerd?

Lees meer

Bekijk video

Kan het dak van mijn veranda open?

Lees meer

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.