Kan ik op het dak van een veranda lopen?

Kan ik op het dak van een veranda lopen?

Zeker weten! Al onze veranda's komen uit Duitsland, en worden dus ook geleverd in Zwitserland en Oostenrijk. Daar vallen natuurlijk grote pakketten sneeuw. Dus we kunnen wel met z'n drieën op het dak zitten, daar gebeurt helemaal niks mee. U moet natuurlijk straks ook het dak schoonmaken, of u wilt de ramen van uw bovenverdieping schilderen.

Kan ik op het dak van een veranda lopen?

Dan moet u daar wel bij kunnen komen. Dus u kunt gewoon over het dak heen lopen. Het glas dat is ook veiligheidsglas. Dus stelt u nou voor, er valt een dakpan van boven uw dak op het glas. Het enige wat erin komt is een scheur. Het zal nooit naar beneden op u vallen. Het is echt 100% veilig.

Gerelateerde vragen

Bekijk video

Wat is het voordeel van een lamellendak?

Lees meer

Bekijk video

Hoe wordt een veranda gefundeerd?

Lees meer

Bekijk video

Kan het dak van mijn veranda open?

Lees meer

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.