Wat is het verschil tussen een veranda en een tuinkamer?

Wat is het verschil tussen een veranda en een tuinkamer?

Een veranda dat zijn twee staanders en een dak. Dus twee palen op de hoeken en een dak. En een tuinkamer is een dichtgebouwde veranda. En die wanden die kunt u allemaal kiezen. Dus hier hebben wij bijvoorbeeld een glasschuifwand. Een glasschuifwand zet je heel snel helemaal dicht en heel snel helemaal open.

Wat is het verschil tussen een veranda en een tuinkamer?

Tussen de buren bijvoorbeeld kunnen we een aluminium rabatwand doen. Een veranda kunt u natuurlijk ook altijd later helemaal gaan ombouwen tot tuinkamer. Kom naar onze 10.000m² showroom, dan gaan we samen aan tafel en gaan we al uw wensen in kaart brengen om uw droomproject te realiseren.

Gerelateerde vragen

Bekijk video

Wat is het voordeel van een lamellendak?

Lees meer

Bekijk video

Hoe wordt een veranda gefundeerd?

Lees meer

Bekijk video

Kan het dak van mijn veranda open?

Lees meer

Maak een afspraak

U bent 7 dagen per week van harte welkom om binnen te komen lopen in onze 10.000m² showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Onze experts gaan dan met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

* Let op, zondag betreft een inspiratiedag waarop geen adviesgesprekken kunnen plaatsvinden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.