Overkapping met schuifdak

Deze tuinkamer sluit naadloos aan bij het moderne ontwerp van de nieuwbouwwoning en biedt een schitterend uitzicht over het water. De overkapping met schuifdak past perfect bij de wens om het dak te kunnen openen en sluiten voor optimale ventilatie. De overkapping dient voor diverse doeleinden, namelijk ontspannen loungen en gezellig dineren. Wat een heerlijke extra buitenruimte is er gecreëerd!

  • Overkapping met glazen schuifdak
  • Afmeting: 900 cm breed x 350 cm diep
  • Kleur: RAL 9007 lichtgrijs
  • Wanden: aluminium rabatwand, spiekozijn en glasschuifwanden
  • Zonwering: bovendakzonwering

Before & afterOverdosis aan inspiratie

Inspiratie opdoen kan eindeloos doorgaan. Volg ons daarom op onze social media kanalen, waar we je iedere week een dosis inspiratie geven om op de hoogte te zijn van de laatste trends van het buitenleven.

Volg ons op TikTok

Overkapping met schuifdak

Met een schuifdak gaat er letterlijk een wereld voor je open! Barbecueën onder de veranda, genieten van de zon of frisse lucht en droog zitten bij regen; de veranda wordt nog functioneler en flexibeler met een schuifdak. Bovendien kun je op extra warme dagen de hitte onder de overkapping reguleren door eenvoudig het schuifdak te openen.

Lees meer

Wanden

Door de uitbreiding van wanden is je overkapping bestand tegen alle weersomstandigheden en creëer je een tuinkamer om 4 seizoenen in te genieten. Schuif de wanden open op zonnige dagen en laat de frisse lucht binnenstromen, of sluit ze op koudere dagen voor een knusse en behaaglijke buitenruimte.

Lees meer

Bovendakzonwering

Voor het creëren van een aangename temperatuur in de overkapping is zonwering een aanwinst. De zonwering helpt de temperatuurstijging in de overkapping voorkomen, en zorgt ervoor dat je op de zonnigste dagen nog steeds kunt genieten van het overdekte terras. 

Lees meer

Persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin of dakterras? Bespreek de wensen met een verkoopspecialist tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. We leven ons in, denken met je mee en maken samen met jou de beste keuze voor de realisatie van jouw overkapping met schuifdak. 

  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Gratis 3D ontwerp
  • Persoonlijk advies op maatDit zeggen onze ambassadeurs

Ik wil meer reviews lezen

Parels van projecten

Ik wil meer projecten zien

Laat je inspireren

  • 50+ pagina’s vol inspiratie
  • Bekijk alle mogelijkheden en maatwerk oplossingen

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*